Skip to main content

Samen Eten

 
 
 
Iedere laatste vrijdag van de maand (m.u.v. december) wordt door een groep enthousiaste vrijwilligsters een 3-gangen maaltijd bereid voor iedereen die het leuk vindt om eens met anderen gezellig samen te eten. In principe kan iedereen die dat wil tegen een kostendekkend tarief deelnemen aan de maaltijd. Er wordt voor ca. 28 gasten gekookt, die zich iedere maand weer opnieuw moeten opgegeven. Zo wordt voorkomen dat steeds dezelfde groep aan tafel schuift en krijgen ook anderen de gelegenheid om mee te eten.
Een groep van 8 dames is in 2005 van start gegaan met “Samen Eten in Bathmen” en de samenstelling is op dit moment nog nagenoeg hetzelfde. Het is een gezellige groep vrouwen, die het goed met elkaar kan vinden en waar ieder voor zich haar eigen specialiteiten heeft. Om de 3 à 4 maanden komen de dames bij elkaar en worden de menu’s voor de komende maanden samengesteld en de taken verdeeld.    
Het diner begint om 17.30 uur, vanaf een half uur daarvoor kan men inlopen, en eindigen met een kopje koffie tegen 20.00 uur.
Elke maand weer verzorgen de dames van “Samen Eten in Bathmen” met heel veel plezier een 3-gangen maaltijd en proberen daarbij de gasten steeds weer met een bijzonder menu te verrassen.
Opgeven kan telefonisch bij Infopunt Bathmen 0570-540839.
Of via email naar infopunt@bathmen.nl
De kosten zijn €10,00  incl. 1 drankje.